ÜGYFÉLFOGADÁS - ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK

Címünk:

Ramallah, Al Bireh, Al Watania Tower Building

Nyitvatartás:

vasárnap - csütörtök: 9:00 – 15:00
(munkaszüneti, magyar és palesztin ünnepnapok kivételével)

Elérhetőségeink:

telefon: (02) 240 7676 (angol és arab nyelven)
e-mail: mission.ram@mfa.gov.hu (angol és magyar nyelven)

Magyar nyelven kérjük, hogy az ügytípus megjelölésével és telefonos elérhetőség megadásával a mission.ram@mfa.gov.hu e-mail címen szíveskedjenek kapcsolatba lépni hivatalunkkal, munkatársunk jelentkezéséig türelmüket kérjük.

A Képviseleti Iroda csak előzetes időpontfoglalás alapján fogad ügyfeleket. Egy időpontban egy személyt tudunk kiszolgálni, így kérelmezőnként szükséges az időpontokat lefoglalni.


 

Időpontfoglalás:

Minden szolgáltatásunk előzetes időpontfoglaláshoz kötött. Időpontot angol és arab nyelven telefonon (02 240 7676) illetve magyar és angol nyelven e-mail üzenetben (mission.ram@mfa.gov.hu) lehet foglalni.

 

Díjak:

A felmerülő konzuli díjakat – a személyes megjelenést és konzuli díjjal kapcsolatos tájékoztatást követően – euróban (EUR - €), kizárólag bankkártyás befizetéssel tudják kiegyenlíteni. Készpénzt nem áll módunkban elfogadni.

 

Okmányok átvétele:

Előzetes értesítést követően, az elkészült okmányok/okiratok előzetes időpontegyeztetés alapján  vehetők át.

Az okmányokat/okiratokat átvevő személynek igazolnia kell magát személyazonosság igazolására alkalmas érvényes fényképes igazolvánnyal. Amennyiben nem a saját, vagy kiskorú gyermeke iratait veszi át, úgy az arra feljogosító meghatalmazást is hoznia kell, amely mellé csatolnia kell a meghatalmazó személyazonosság igazolására alkalmas érvényes fényképes igazolványának másolatát.


 

FIGYELEM!

BAJBA JUTOTT MAGYAR ÁLLAMPOLGÁR KONZULI SEGÍTSÉGET A KÜLKÉPVISELET ELÉRHETŐSÉGEIN VAGY SZEMÉLYESEN, MUNKAIDŐN KÍVÜL A KÜLGAZDASÁGI ÉS KÜLÜGYMINISZTÉRIUM KONZULI CALL CENTERÉTŐL BÁRMIKOR KÉRHET.